HIFU 2017

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti MEDICAL BEAUTY CROATIA  posebno idanje HIFU : MIKRO FOKUSIRANI  ULTRAZVUK koji će se održati 28.10.2017. u kongresnoj dvorani hotela Double Tree by Hilton u Zagrebu.

Tema ovogodišnjeg posebnog izdanja, najnovije je dostignuće estetske tehnologije s izvanrednim vidljivim i dugotrajnim rezultatima u pomlađivanju lica.

Gosti predavači jedni su od trenutačno najcjenjenijih stručnjaka i predavača u svom području a fokus ovog specijalnog izdanja upravo  je na upoznavanju struke s mogućnostima i dosezima MFUVI tehnologije u svakodnevom radu s klijentima.

beaute-soin-visage-photorajeunissement-ipl-center-saint-etienne

Imate jedinstvenu priliku među prvima se upoznati s revolucionarnim RENEW lift protokolom koji se ubraja u 2. generaciju uređaja koji koriste HIFZ/MFUVI tehnologiju (mikro fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta).

Inovativnost ovog uređaja/protokola je u mogućnosti da se koristi tijekom cijele godine te su rezultati iznimno učinkoviti i vidljivi samom klijentu.

Unutar modula planiran je workshop/radionica koja će spojiti teoretski dio s praktičnim gdje ćete dobiti priliku sami isprobati i uvjeriti se u rezultate ovog uređaja.

Modul je namijenjen isključivo liječnicima i broj mjesta je limitiran a referenti centar je Poliklinika Bagatin.